#فراخ_رستو_مشويه_في_الفرن_مع_الكفته_في_الفرن
#مقدمه_الشيف_حماده_راشد_السيد_محمد
التحضير ١٠ دقيقه
الطهي ٣٠ دقيقه
*المكونات/
عدد ١ فرخه ٢كيلو
زبادي
بابريكا
توم بودر
بصل بودر
بودر ماجي
ملح وفلفل اسود عصير ليمون
و٣ معالق كبيره كاتشب مع دبس رمان و٣ معالق باربكيو ومسترده
وكركم وزبدة
# الطريقه /
في إناء غويط نضع المكونات كلها وندهن الفراخ وداخل الجلد ومن الخارج وفي صنيه تلف فويل وتدخل الفرن على درجه حراره ٢٠٠ وقبل الطهي بعشر دقايق أكشف الفويل تاخد وش أو لون دهبي
#الكفته_في_الفرن
لحمه مفرومه
بصل مبشور ومعصور من الماء
بيكنج بودر
ملح وفلفل اسود
ليه وبقدونس مفروم ناعم
#الطريقه/
في إناء غويط نضع اللحم المفروم مع الليه
والبهارات ملح وفلفل اسود وبهار لحمه
وبقدونس وبيكنج بودر وبصل مبشور
ويقلب الخليط ليمتزج ببعضه مع البهار ونصبع على سيخ الشوي واحنا بنصبع نضع ماء بصل على الكفته وإحنا بنصبعها وتقدم مع الأرز بالكركم والزعفران مع المكسرات وجرنش بيض وبرتقال وبألف هنا وشفا